• Privatlivspolitik

  -

  læs mere
 • Ferie & lukkedage

  læs mere
 • Vaccinationer

  læs mere
 • Brugeroprettelse

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

Hvem er vi:

Vi er 2 ejere af klinikken: Signe Engkjær Christensen og Karen Kjær Larsen, begge speciallæger i almen medicin og ph.d. Marie Lyngsaae Dam er ansat og speciallæge i almen medicin.

Vores 2 sygeplejersker hedder Marianne Pedersen & Pia Dyekær. Marianne er i klinikken hver dag og Pia er i klinikken om onsdagen.

I receptionen træffer I vores sekretær Camilla Christensen og derudover Aske, Rasmus og Ida Marie, som alle er lægestuderende.

Vi deltager i uddannelsen og videreuddannelsen af læger. Aktuelt har vi ansat læge Ditte Mee Ran Jensen, som er i gang med sin kliniske basisuddannelse. Ditte vil være her indtil den 31.10.18.

Vi har løbende lægestuderende, som forbereder deres embedseksamen. De er i klinikken 3 uger ad gangen. Både Signe og Karen underviser lægestuderende og læger.